Tukevat resurssit:

Tarvitsetko apua tuotemerkkisi siirtämiseen seuraavalle tasolle? Social Profit Issue Training Academy ja markkinointi Nutz voivat auttaa!

Sosiaalisen voiton tekijä voi auttaa sinua sytyttämään sisältöä ja brändin arkkitehtuuria kasvattaaksesi online-heimoa ja liiketoimintaa sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin, LinkedInin, Instagramin ja Twitterin, avulla. 2019 on se, että ne, jotka ovat yksinkertaisesti "hälinäisiä" saadakseen ymmärtää, täytyy hälinästä ja työskennellä älykkäämmin. Ennen kuin edes ajatella, että lähetät videon Facebookiin, sinun on tiedettävä, kuka olet, mitä yleisö tarvitsee sinulta ja miten ponnistelut tuottavat arvoa yleisölle ja yrityksellesi.

Tarvitset strukturoidun suunnitelman onnistuneeksi käyttäen sosiaalista mediaa. Sosiaalisen voiton tekijä auttaa sinua kehittämään suunnitelmaasi tavoitteiden, tavoitteiden ja painopisteiden avulla 30 päivän kuluessa!

Rekisteröidy nyt, jotta voit tulla perustajajäseneksi.

Tarvitsetko apua hiontaessasi tuotemerkkistrategiassa, arkkitehtuurissa, viestialustassa, online-läsnäolossa, uusi tuote tai palvelu? Haluatko hyödyntää sosiaalista mediaa, digitaalista markkinointia ja brändäystä liiketoiminnan kasvattamiseksi? Toimistomme, Advertising Nutz, auttaa sinua rakentamaan, käynnistämään ja optimoimaan digitaalisen ja sosiaalisen tuotemerkin läsnäolosi tavoitteiden saavuttamiseksi. Anna meille huuto ja päästä töihin!

Miten tilata sosiaalisen zoomaustekijän Podcast