blog index category Latest

LinkedIn-yhteenveto ja viestit talousneuvojille

Talousneuvoja LinkedIn-viestit

LinkedIn voi olla pelottava talousneuvojille. Joten olen luonut nopean perustan LinkedIn: n käytöstä aloittaaksesi lisää keskusteluja asiakkaiden kanssa. Tässä on 3 elementtiä, joiden avulla voit naulata sen nopeasti, vetämättä hiuksiasi.

1. Pane profiilisi huutamaan: ”Ota minuun yhteyttä!”

Jos vietät aikaa LinkedIn-palvelun kautta tapahtuvaan informaatioon, tiedät todennäköisesti, että profiilisi on tärkeä osa. Jotkut myyjät luulevat pystyvänsä yhdistämään profiilin ja keskittymään toimintaan itse profiilin sijasta. Mutta on todella tärkeää, jos käytät LinkedIn-viestintää taloudellisena neuvonantajana varmistaaksesi, että se on painettu ja tehty oikein.

Tehokkain lähestymistapa LinkedIn-profiilisi luomisessa tai luomisessa on seuraava:

 1. Vältä sekoittamista – älä tee mitä kaikki muut tekevät.
 2. Vältä tekemästä profiilillesi taakkaa lukijalle. Sen sijaan varmista, että se on ilo.
 3. Tee se skannauskelpoiseksi helposti tunnistettavien osien ja luettelomerkkien avulla seuraavien avainelementtien perusteella:

  1. Mitä teet.
  2. Kenelle teet sen.
  three. Kuinka teet sen eri tavalla.
  four. Erityiset tulokset, joita tuotat asiakkaille.
  5. Kuinka saat palkan.
  6. Kuinka asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä.

 4. Ole joku muu, jonka haluat ottaa yhteyttä – olet myyjä, joten on todennäköistä, että olet henkilö, johon muut luonnollisesti ovat kiinnostuneita. Varmista, että LinkedIn-profiilisi heijastaa sitä.
 5. Puhu vähemmän itsestäsi ja lisää asiakkaillesi tuotettavista tuloksista.

Bonusvihje: Ammatillinen otsikko – Anna sen puhua mitä teet ja kenelle: "Autat ihmisiä tapaamaan Tämän päivän velvoitteet, vähentävät tulevaisuuden riskejä ja saavuttavat unelmansa rahoitussuunnittelun avulla. "

Entä selitettävä esimerkki? Markin profiilia (esimerkki 1) on helppo skannata nopeasti ja selvittää tarkalleen mitä hän tekee ja miten se voi auttaa, kun taas tämänkaltaisissa profiileissa (esimerkki 2) kävijä vilkaisee sitä ja määrittää heti, että se vie hetken lukea. Se näyttää jopa hyvältä.

Esimerkki 1:

Huomaa (alla), kuinka Markin yhteenveto-osiosta on helppo etsiä potentiaalisten asiakkaiden käyttämiä tärkeimpiä tietoja.

– Mitä Mark tekee
– Kuinka hän tekee sen toisin (miksi asiakkaan tulisi nähdä hänet keskustelemisen arvoiseksi)
– Kuinka hän auttaa asiakkaita
– Kuinka hänelle maksetaan palkkaa
– Tapoja tavoittaa hänet [19659005] Huomaa, kuinka Mark käyttää verbejä luettelomerkissä… kuvaten kuinka hän auttaa asiakkaita.

Järjestä, vähennä, suojella, rakentaa, ottaa takaisin, saavuttaa, elää elämääsi täysimääräisesti. Toimintasanat.

Simple. Mutta usein unohdetaan.

MITÄ TEEN: Autan kiireisiä ammattilaisia ​​ja perheitä sovittamaan rahansa elämäänsä useless maksullisen ja fiduraarisen rahoitussuunnittelun avulla. -puhelu
sähköposti: mark@financialclaritypartners.com
puhelin: (678) 626-7526
verkkosivusto: www.financialclaritypartners.com

Voin auttaa sinua:

 ✔ JÄRJESTÄÄ taloudellista elämääsi, jolloin voit tehdä parempia päätöksiä.
 ✔ PENÄISYT taloudellista stressiä, antaa sinun nauttia elämästä, älä murehdi siitä
 ✔ SUOJAA, mikä on sinulle ja perheellesi tärkeätä
 ✔ RAKENNA suunnitelmasi rahallesi, joka heijastaa ainutlaatuisia arvojasi, tavoitteitasi ja unelmiesi
 ✔ VERTAA arvokasta aikaa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, särkevien numeroiden sijaan
 ✔ saavuta tavoitteesi ja unelmat henkilökohtaisten, kattavien neuvojen avulla
 ✔ ELÄ ELÄ TÄYSIN Tietäen, että suunnitelmasi mukautuu, kun sinä ja elämäsi muuttuu

MITEN teen sitä eri tavalla: Suhtaudun yhteistyöhön ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan rahoitussuunnitteluun, työskenteleen yhdessä kanssasi rakentaaksesi suunnitelman, joka heijastaa sinut Perhe ja elämäsi. Olen uskonnonharjoittaja, velvollinen toimimaan parhaan edun mukaisesti koko ajan ja harjoittamaan täydellistä paljastamista. Teknologiaa käyttämällä sinulla on 24/7 pääsy suunnitelmaan, mikä säästää aikaa ja rahaa.

MITEN MAKSUTAN: Palvelut toimitetaan avoimen, useless maksullisen palvelumallin kautta. Saan palkkion tarjoamieni neuvojen perusteella, ei kuinka paljon ostamasi tuotetta.

Mark Sinderson
sähköposti: mark@financialclaritypartners.com
puhelin: (678) 626-7526
verkkosivusto: www. financialclaritypartners.com

Esimerkki 2:

Vastakohtana yllä oleville profiileille, jotka ovat kappaleen jälkeen kappale. (kuten tämä esimerkki)

Tämä sanoo lukijoille: "Ole valmis, aion saada sinut työskentelemään tämän romaanin lukemisessa."

Kukaan ei lue. Me skannaamme.

“Chunk it.” Leikkaa profiilisi helppokäyttöisiin (ja luettaviin) osiin. Asiakkaat haluavat lukea vain tietyt profiilisi osat. Anna heidän. Auta heitä.

Tee heille skannaus helpoksi.

Onnea skannaamalla alla olevat tiedot!

Tietoja

saan sen. Olen ollut tarpeeksi kauan tällä suurella toimialalla, jota kutsutaan finanssipalveluksi, se on hämmentävää. On pankkeja, pankkiiriliikkeitä, vakuutusyhtiöitä ja paljon muuta. Voi olla vaikea sanoa, yrittääkö joku myydä minulle vakuutuksia, ja entä jos henkilö on pankissa.

Perustin yritykseni syy auttaa hämmentämään tätä sekaannusta. Ja yritän useless varmistaa, että se on mahdollisimman selkeä. Ja se alkaa tavasta, jolla lataan. Laskutan yksinkertaista, kiinteää maksua, joten jos kysyisit asiakkaideltani, että he kertovat sinulle tarkalleen, minkä he maksavat minulle.

Oletko koskaan tuntenut näin – kävelet 30 sekuntia keskusteluissasi tämän alan henkilön kanssa heittää usein reseptejä sinulle. Tiedät ehkä, että haluat ostaa annuiteetin tai käyttää muutaman suuruisen rahoitussuunnitelmaan, joka vain istuu hyllyllä kerätäkseen pölyä.

Minun lähestymistapani on, että aloitan ymmärtämällä perusteellisesti tilanteesi, selvittääkseni minne haluat mennä, ja sitten tietenkin kokoamme selkeän toimintasuunnitelman päästäksemme sinne. Siitä eteenpäin menee kuinka lataan yhdellä kiinteällä maksulla. Eikö olisi hienoa, jos tietäisit 100-prosenttisesti varmasti, kuinka paljon maksat neuvonantajallesi.

Ahead Considering Wealth Management, LLC on Ohion osavaltiossa rekisteröity sijoitusneuvoja. Ota yhteyttä meihin numeroon 330-835-6205, jos taloudellisessa tilanteessasi, tarpeissasi, päämäärissä tai tavoitteissa tapahtuu muutoksia tai jos haluat asettaa rajoituksia tilin hallinnalle tai muuttaa olemassa olevia rajoituksia. Lisäksi suosittelemme, että vertaat kaikkia FTWM: n tiliraportteja säilytysyhteisösi tiliotteisiin. Ole hyvä ja ilmoita meille, jos et saa säilytysyhteisöltäsi lausuntoja vähintään neljännesvuosittain. Nykyinen esite, lomake ADV, osa 2, on saatavana tarkistettavaksi pyynnöstä. Tämä esite tai yhteenveto tehdyistä olennaisista muutoksista toimitetaan myös asiakkaillemme vuosittain.

2. Yhdistä toisin.

Suurin haaste, jota finanssialan neuvonantajat kohtaavat viime aikoina, on yhteyden jälkeinen kriketti – yhteydenotto potentiaalisiin asiakkaisiin ja sen jälkeen etten pysty aloittamaan keskustelua. Myyntiviestinnän asiantuntija Jeff Molander sanoo, että keskustelujen aloittaminen vaatii alla olevat taktiset kääntöpisteet.

Pysy puolueettomana

Paras LinkedIn-yhteyspyyntö ei yritä vakuuttaa potentiaalisia yhteyksiä.

"Koska mikään ei huuta" olen tarpeetonta "enemmän kuin tarjoa itsellesi ratkaisu ongelmaan, jonka arvelet asiakkaiden tarvitsevan ratkaista … ilman, että he kysyvät siitä ensin", sanoo Molander.

"Paras LinkedIn-yhteyspyyntö tarjoaa puolueettomuuden mahdollisuuksillesi hyväksyä pyyntösi. ”

Molanderin mukaan parhaat yhteyspyynnöt mahdollistavat mahdollisuuden valita – syistä syystä – yhdistää vai ei.

Harkitse yhteyden ulkopuolisia vaihtoehtoja

Yhteydet vaikuttavat loogiselta lähtökohdalta, mutta sinun on yhä enemmän käytettävä myös tavallisia sähköposteja ja puhelimia. Molanderin mukaan suurin osa talousneuvojista keskittyy liikaa yhteyksiin. Tämä aiheuttaa ongelmia, kuten ”väärät positiiviset”, joissa oletat, että asiakas on lukenut henkilökohtaisen viestin yhteyspyyntösi kanssa – vaikka he todennäköisesti eivät nähneet sitä ollenkaan, koska LinkedIn on nyt asetettu.

(Tämä artikkeli selittää enemmän miksi he muodostavat yhteyden ja jättävät sinut sitten huomiotta.)

3. Aloita keskustelut provosoimalla.

Et voi odottaa aloittavansa keskustelua maksaavien asiakkaiden kanssa kopioimalla ja liittämällä säilötty malli viestiin mahdolliselle. Olet pakotettu provosoimaan asiakkaita. Ainoa luotettava tapa jatkuvasti provosoida on mukauttaa.

Tee kotitehtäväsi. Todista sitten, että olet tehnyt sen. Ero erillään roskapostittajista.

Luottamus poistuu luonnollisesti, kun säilöttyjä viestejä lähetetään päivittäin myyjiltä, ​​jotka eivät ole tehneet tutkimusta ja joiden tuotteet tai palvelut eivät ehkä edes auta näkymiä.

Ei pidä tästä

. Luottamusasiantuntija Charles H. Green kuvailee vastaanottaneensa alla olevat provosoimattomat ja harkitsemattomat viestit LinkedInistä, jotka tulevat yhdeltä viidestä maailman parhaasta varainhoitoyrityksestä.

Hei Charles H., kiitos yhteydenpidosta! [19659005] Eläkkeelle lähestyessämme kohtaamme paljon kysymyksiä: Kuinka kauan minun pitää työskennellä? Onko minulla tarpeeksi säästöjä haluamallesi eläkkeelle? Kuinka paljon minun pitäisi varata lapsilleni? Kestää joukkue etsimään sinulle sopivia vastauksia. Yli 36 vuoden kokemuksella varallisuudenhallinnasta – ja siitä, että olen tullut osaksi asiakkaideni perhettä – rakastan olla kyseisen ryhmän jäsen.

varainhoito on ainutlaatuista; se ansaitsi minulle paikan Barronin sijoituksessa Amerikan suosituimpien 1200 neuvonantajan joukkoon. Kokonaisvaltainen katsaus taloudelliseen tulevaisuuteesi voi säästää rahaa ja huolestua. Vaurautesi käsittää elämän kovan työn ja ponnistelut. Etkö usko yhä monimutkaisemmassa maailmassa, että olisi järkevää saada toinen katsaus elämäsi suunnitelmaan? Haluatko oppia lisää? Tartu jonkin aikaa kalenteriin: [calendly.com invitation]

Kaikkea hyvää, [name, Senior Vice President Wealth Management – Portfolio Manager at one of the top 5 wealth management firms in the world]

"(Tämä) yllä oleva pankkiiri löysi minut LinkedInistä – sisältörikkaassa ympäristössä", Green sanoo.

"Kuinka vaikeaa sillä olisi ollut hänen tarkoitus sanoa jotain – mitä tahansa – minusta, ja kuinka hänen palvelunsa voi olla merkityksellistä minulle? "

" Suorita varallisuudenhoitajalle asiakkaan eliniän arvoon liittyvät numerot, ja sinä kysyt – miksi tyytyikö hän vastaamaan Bluetooth-pingistä minua päivittäistavarakaupan käytävällä senttiä alentavalla erityisellä säilötylle keitolle? ”

Inexperienced sanoo, että digitaaliset markkinoijat ovat maalanneet itsensä nurkkaan. Mitä enemmän he osaavat hienosäätää kohderyhmäänsä, sitä enemmän odotamme heidän näyttävän meille kuinka hienosäätö on meille merkityksellistä.

"Ja silti, he tekevät päinvastoin: päättävät tehdä viestistä kaiken henkilökohtaisemman", sanoo Inexperienced.

Esimerkki talousneuvojan tilanteesta

Olemme aikaisemmin tarjonneet esimerkkejä talousneuvojista, kuten Mark. Mutta otamme esimerkiksi Scott tänään.

Scott, Sertifioitu Poistosuunnittelija, yritti kommunikoida (yritysomistajille), että poistosuunnittelu ei ole tulevaisuuden pyrkimys. Sitä on tarkasteltava juuri nyt.

Hänen sähköpostiviestistään (alla) puuttui yhteys ja tutkimus.

Parempi mutta silti heikko

Aihe: Henkilökohtainen yhteys

[name]tiesitkö, että useimmat yritysomistajat tekivät 6-7 numeroisen virheen ja yleensä tehdä 5-Eight vuotta ennen kuin he lopulta myyvät liiketoimintansa? Tiedätkö mikä tämä kallis virhe on? He eivät aloittaneet suunnittelua riittävän aikaisin, joten he eivät maksimoineet paluutaan takaosaan.

[name]vaikka sinulla ei ole välitöntä tarvetta ja useless ”tiellä” kiinnostusta, oletko avoin 10 minuutin tutkimuskeskustelu?

Scott

Scottin viesti on epämääräinen eikä provosoiva.

Se ei herättä reaktiota mahdollisilta, eikä se saa ihmettelemään, kuinka Scott voi auttaa – koska on selvää, että hän lähettää tämän sähköpostin suurelle määrälle ihmisiä.

Molemmille Scott, voitaisiin tehdä muutamia yksinkertaisia ​​parannuksia, jotka saisivat enemmän vastauksia tulevaisuudennäkymiltä.

1. Tee tutkimuksesi.
2. Tee sähköpostiosoitteeksi erityinen.
3. Tee sähköpostiviesti lyhyeksi (kukaan ei ole aikaa vierittää alas mobiililaitteiden näytöllä, joten varmista, että se sopii sinne).
four. Tee selväksi.
5. Ei kyllä ​​/ ei kysymyksiä.

Sähköpostimallin muuttaminen jotain, joka voi luoda provokaation ja saada vastauksia, ei ole helppoa. Haluatko apua tässä? Haluatko aloittaa? Voimme näyttää sinulle kuinka.

Vältä taktiikoita, kuten alumnien etsintää

Esimerkki: Toinen väärä tapa … tapa, jolla kaikki tekevät sen … se on 90%, miksi se ei toimi!

Näytä ala- taktiikan suorittaminen tai kaksi. Selitä miksi se ei toimi lainkaan / riittävän hyvin. Vaihtoehto: esiintyy nimellä "jäsentemme kokemuksen perusteella".

Suosittu, mutta heikosti toimiva LinkedIn-taktiikka talousneuvojille alumni-lähestymistapa. Erityisesti ottamalla yhteyttä korkeakouluopiskelijoihisi (kylmästä)… hyödyntämällä molemminpuolisten yhteisten etujen tai identiteetin tunnetta.

Se on helppoa. Se on nopea. Se on vähän oikotie. Juuri siksi se on niin suosittu. Nykyään alumneihin keskittyvä taktiikka ei toimi riittävän hyvin talousneuvojille. Se ei erotu tarpeeksi.

Sen sijaan sekoitat paketin.

Esimerkiksi, kun olet luonut LinkedIn-yhteyden, saatat lähettää (tai harkita) seuraavanlaista viestiä:

Kiitos yhteydenpidosta, Jane. Aina hyvä verkostoitua muiden Penn State -alumnien kanssa. Mietin, olisitko kiinnostunut nopeasta keskustelusta puhelimessa, jotta voimme tehdä virallisen esittelyn ja nähdä, voisimmeko tarjota toisillemme arvoa. Ajatuksia?

Jos mitään vastausta ei ole, jotkut talousneuvojat ilmoittavat potentiaaliset asiakkaat sähköpostiuutiskirjeissään – ilman että he saavat yhteyshenkilöidensä lupaa. Yhä enemmän tämä taktiikka on usein aloittamaton. Puhumattakaan roskapostista ja voi vahingoittaa mainetta.

Oletko syyllinen siihen, ettei ole provosoinut?

Se on kunnossa. Paljon myyjiä on.

Mutta hyvät uutiset ovat … voit vaihtaa. Ole erilainen. Erottua joukosta. On tapa, jolla LinkedIn-sanomanvälitys toimii sinulle, jos olet talousneuvoja.

Sijoittaminen itseesi ja oppiminen tekemään asioita oikealla tavalla ei tarvitse olla kallista. Voit aloittaa täältä ilmaiseksi tai saada vielä enemmän irti muista edullisista paketeista.

! Funktio (f, b, e, v, n, t, s) if (f.fbq) return; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.zero'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //connect.fb.internet/en_US/fbevents.js');
fbq ('init', '1414354068649613',
em: 'insert_email_variable'
);
fbq ('raita', 'PageView');